Kattohuolto

Kattohuollot maalauksesta ja pinnoituksesta lumenpudotukseen Etelä-Suomessa

Pidämme huolta niin asentamistamme kuin muistakin katoista. Peltikatot, tiilikatot ja muut vesikatteet säilyvät parhaiten säännöllisen huollon ja kunnossapidon avulla. Klassikkokaton huoltopalveluihin kuuluvat muun muassa katon maalaukset, pinnoitukset, sekä puhdistukset ja pesut koko katosta sadevesikouruihin. Talvella hoidamme lumenpudotukset turvallisesti ja kattoa vahingoittamatta. Tutustu palveluihimme alla olevista linkeistä.

Oikein huollettu katto kestää vuosikausia ja suojaa taloa niin kosteudelta kuin tuulelta. Katon kunto kannattaa tarkistuttaa tasaisin väliajoin, jotta mahdolliset pienetkin vauriot huomataan ajoissa. Näin katto saadaan huollettua ja korjattua ennen lisävaurioiden syntymistä. Vähintään kerran vuodessa tehty tarkastus pienentää kattovahinkojen riskiä.

Arvioimme kattosi kunnon - veloituksetta

Kutsu meidät tekemään kattosi kuntoarvio ilmaiseksi. Asiantuntijamme tarkistavat luotettavasti ja perusteellisesti kattosi nykyisen tilan. Tämän jälkeen voimme suunnitella ja toteuttaa toiveidesi mukaisen, laadukkaan ja kestävän katon. Toimimme ympäri Etelä-Suomen niin Forssassa, Tampereella, Turussa, Helsingissä kuin muilla paikkakunnilla.

Ota yhteyttä ja kutsu meidät paikan päälle!