Lumenpudotus

Pelastamme kattosi lumen alta ympäri Etelä-Suomen

Lumiset talvet tietävät talojen ja muiden rakennusten katolle painotaakkaa. Paksumpi lumikerros voi vaurioittaa katon rakenteita kattomateriaalista riippumatta. Raskas lumimassa aiheuttaa myös turvallisuusriskin pudotessaan alas. Klassikkokatto pudottaa lumet katoilta turvallisesti ja katon pintaa sekä rakennetta varoen.

Katolla olevan lumen määrää ja laatua kannattaa tarkkailla ongelmien ehkäisemiseksi. Pakkasella lumikerroksen alle muodostuva jää ja suojasään tiivis ja raskas lumi voivat aiheuttaa suurta vahinkoa pudotessaan. Kun lunta ei päästetä kertymään paksuiksi kerroksiksi katolle, jäätä ei pääse muodostumaan, eikä putoava lumi ole niin raskasta.

Lumenpudotusta turvallisesti talosta riippumatta

Tulemme pudottamaan lumet omakotitalojen, kerrostalojen, tehdashallien ja muiden kiinteistöjen katolta. Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita, taloyhtiöitä ja muita kiinteistöjen omistajia Forssasta alkaen koko Etelä-Suomen alueella.

Toimimme aina työntekijöidemme ja sivullisten turvallisuuden huomioiden. Eristämme tarvittavat alueet asianmukaisilla merkeillä ja ohjaamme sivulliset pois vaara-alueelta. Katolla varomme vaurioittamasta katon pintaa tai rakenteita. Nosturien, turvavaljaiden ja muiden välineiden avulla lumenpudotus tapahtuu tehokkaasti ilman materiaali- tai henkilövahinkoja.

Ota yhteyttä, niin tulemme kaivamaan kattosi lumen alta.

Pyydä tarjous!